SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Αγκινάρες Ιρίων, φυστίκι Αίγινας, μαστιχέλαιο Χίου

Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει πίτσα με αγκινάρες Ιρίων, μπέικον και πιπεριά, κανταΐφι με μοτσαρέλα και φυστίκι Αίγινας και Σάμαλι με μαστιχέλαιο Χίου.
Μαζί του η διατροφολόγος Βασιλική Κούργια αναλύει διατροφικά την Αγκινάρα Ιρίων και εξηγεί για πιο λόγο πρέπει να την εντάξουμε στην διατροφή μας.

Παρουσίαση–επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions