25Ιαν2020 – ΑΓΡΟWEEK – ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΒΑΘΙΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

Τα φρέσκα ζυμαρικά βαθειάς κατάψυξης είναι το θέμα για το οποίο η εκπομπή ΑΓΡΟweek μετέβει στην Κατερίνη σε μια βιοτεχνία η οποία τα παρασκευάζει. Η εκπομπή παρουσιάζει τον τρόπο παρασκευής τους συντήρησης αλλά και χρωματισμού τους με φυσικό τρόπο. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που τα παρασκευάζουν έδειξαν και τον τρόπο μαγειρέματος τους.
Η εκπομπή μετέβει επίσης στην Γουμένισσα για να παρουσιάσει το μεγαλόπνοο σχέδιο ενός μοναχού που είναι η μετατροπή ενός παλαιού Μεταξουργείου σε κτήριο πολλαπλών χρήσεων ανάδειξης του και εν τέλει σε πόλο έλξης τουριστών και επισκεπτών για να γνωρίσουν εκτός από τα τοπικά προϊόντα και την ιστορία της Μεταξουργίας στην Ελλάδα.
Τέλος η εκπομπή έδωσε τηλεοπτικό χώρο και χρόνο σε έναν αγρότη να μας μιλήσει για το επάγγελμα του.

Παραγωγή: ERT3

Σκηνοθεσία: Τάνια Χατζηγεωργίου
Αρχισυνταξία – Παρουσίαση: Τάσος Κωτσόπουλος
Παραγωγή: Ευθυμία Γκούντα