08Φεβ2020 – ΑΓΡΟWEEK – Χαβιάρι

Στα πλούσια νερά του δήμου Δοξάτου στη Δράμα καλλιεργείτε το ψάρι Οξύρρυγχος από το οποίο παράγεται το γνωστό χαβιάρι και το οποίο κατά βάση είναι εξαγώγιμο προϊόν, Η εκπομπή πήγε και βρήκε τον άνθρωπο που τους καλλιεργεί και μίλησε μαζί του για τον τρόπο που μεγαλώνουν και τον τρόπο που παράγεται το χαβιάρι. Λόγω των πολλών νερών της περιοχής είχαν δημιουργηθεί και παρέμειναν μια μικρή μονάδα νεροτρίφτη όπου πλένονται βελέντζες με φυσικό τρόπο αλλά και ένας νερόμυλος που χτίστηκε την εποχή της τουρκοκρατίας και τα οποία αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών. Τέλος η εκπομπή παρουσιάζει και έναν αγρότη να μιλά για το επάγγελμα του

Παραγωγή: ERT3

Σκηνοθεσία: Τάνια Χατζηγεωργίου
Αρχισυνταξία – Παρουσίαση: Τάσος Κωτσόπουλος
Παραγωγή: Ευθυμία Γκούντα