19Μαϊ2017 – Η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαρά Κεφαλίδου στον 102 fm της ΕΡΤ3

«Δεν ξέρω αν έχουμε συνειδητοποιήσει σε τι νέες περιπέτειες μπαίνει η οικονομία μας. Το σχέδιο δεν έχει προοπτική, δε βγαίνει» ανέφερε η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαρά Κεφαλίδου μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Εκτίμησε ότι τη συνολική εικόνα των μέτρων θα την έχουμε μετά το Eurogroup της 22ας Μαΐου, ενώ υπογράμμισε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης να δημιουργήσει κλίμα αισιοδοξίας, «ότι έρχεται ένα “τσουνάμι” επενδυτικό», δεν αποδίδει.

Για τη δήλωση του πρωθυπουργού πως αν δεν υπάρξει ελάφρυνση του χρέους δε θα εφαρμοστούν τα μέτρα σημείωσε ότι στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει καμία τέτοια δέσμευση. «Λέει πράγματα για κατανάλωση στους εσωκομματικούς τους ακροατές» επεσήμανε.

«Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και η κυβέρνηση δε μπορεί να τη προσφέρει. Αν οι εκλογές γίνουν άμεσα ή το 2019 θα το αποφασίσει ο κ. Τσίπρας, αλλά δεν υπάρχει κανείς που να μην πιστεύει ότι ο κ.Τσίπρας δεν τραβάει» πρόσθεσε.