17Μαϊ2017 – Ο βουλευτής Κιλκίς της Ν. Δ. Γιώργος Γεωργαντάς στον 102 fm της ΕΡΤ3

Την εκτίμηση ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν θετικά για τη ρύθμιση που προβλέπει τη φορολογική εξίσωση τους με τους υπόλοιπους πολίτες, εξέφρασε ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη. Πρόσθεσε, ωστόσο, πως αναμένει και τη σχετική τοποθέτηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος του.

Χαρακτήρισε «αδιέξοδη» την πολιτική της κυβέρνησης και επισήμανε πως η χώρα πρέπει να βρει το βηματισμό της για την ανάπτυξη και να βγει στις αγορές. Για να γίνει αυτό, υπογράμμισε, πρέπει «να δοθεί χώρος και ανάσα στην ιδιωτική οικονομία και επιχειρηματικότητα» μέσω των φοροελαφρύνσεων.

Ερωτηθείς αν η ΝΔ, ως κυβέρνηση, θα προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας σημείωσε ότι «σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει το μείγμα». «Τα κράτη και οι κυβερνήσεις έχουν συνέχεια, αλλά με μια αξιόπιστη κυβέρνηση, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και με ξεκάθαρη πρόταση να στηρίξουμε τον ιδιωτικό τομέα, θα μπορέσουμε να έχουμε επαναδιαπραγμάτευση των στόχων» επεσήμανε.