16Νοε2019 – Εδώ που τα Λέμε

Eπεισόδιο 3
Περιγραφή επεισοδίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδους Διαβήτη, στις 14–11–2019 και την εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, φιλοξενούμε στην εκπομπή την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων, κα Ανδρομάχη Βρυωνίδου – Μπομποτά, η οποία μας μιλάει για το συχνότερο μεταβολικό νόσημα, σήμερα, τον Διαβήτη.
Τη συμβολή των νέων φαρμάκων και της Τεχνολογίας στην καλύτερη ρύθμισή του, καθώς και το ρόλο της οικογένειας στην πρόληψή του.Με τη συνάδερφο δημοσιογράφο, τη Βίκυ Σπύρου, έρχεται στο στούντιο, η πρωταθλήτρια και κάτοχος του Πανελλήνιου ρεκόρ, στον Μαραθώνιο Δρόμο, Μαρία Πολύζου. Η μεγάλη αθλήτρια μας μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία και τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.Με όπλο τη θετική ενέργεια και το χαμόγελο, διανύει το μεγαλύτερο μαραθώνιο της ζωής της!Η Ρένια φιλοξενεί στην εκπομπή την κα Βασιλική Μπούρα – Life coach. Θέμα συζήτησης, τα δέκα πράγματα που κάνουν έναν άνθρωπο επιτυχημένο και πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τέλος, η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, γλυκαίνει την εκπομπή με τη φωνή της, μας μιλάει για τη νέα δισκογραφική δουλειά, την παράστασή της στο “Πειραιώς 131” και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία “Φαντασία” του Αλέξη Καρδαρά, που βγαίνει στις αίθουσες στις 28 Νοεμβρίου.

Παρουσίαση: Ρένια Τσιτσιμπίκου
Αρχισυνταξία: Κλειώ Αρβανιτίδου
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Σοφία Καλαντζή
Δημοσιογράφος θεμάτων Αθλητισμού & Ευεξίας: Βίκυ Σπύρου