10Νοε2019 – Εδώ που τα Λέμε

Στη σημερινή εκπομπή, καλεσμένες οι ηθοποιοί: Ναταλία Τσαλίκη και Όλια Λαζαρίδου.

Οι δύο κυρίες του θεάτρου, μας μιλούν για τη νέα τους παράσταση «Αέρας», στο ‘Ιλίσια – Βολανάκη’ αλλά και την, μεταξύ τους σχέση, στη ζωή.

Το θεατρικό τους είναι μια κωμωδία του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη για την πολυπλοκότητα των σχέσεων, το μίσος και την αγάπη, το ψέμα και την αλήθεια.
Οι δύο πρωταγωνίστριες συναντιούνται για πρώτη φορά στην σκηνή σε ένα νεοελληνικό έργο με πολλά μποφόρ και γίνονται αληθινά παράλογες και τραγικά αστείες!

Η Ανδριάννα Γεροντή, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, μιλά με τη Ρένια για το πραγματικό νόημα της Φιλίας.
Πώς ορίζεται η πραγματική φιλία; Υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας; Τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους; Τι οι άνδρες; Ποιος χαλάει συχνότερα αυτή την σχέση και σε ποιον “κοστίζει” περισσότερο;

Την Κυριακή διαβάζουμε και παίρνουμε “γεύση” από τα “best sellers” του χειμώνα. Ποια βιβλία θα μας συντροφεύσουν τις κρύες ημέρες και νύχτες; Μας τα παρουσιάζει, η Ελεονώρα Ορφανίδου – Δημοσιογράφος – Αρχισυντάκτρια Πολιτιστικού Τμήματος “Αθήνα 9.84 fm”.

Τέλος, ο διακοσμητής Βαγγέλης Μπουλάς μας δίνει ιδέες για το πώς θα “ντύσουμε” το σπίτι μας, τον χειμώνα. Πώς θα το κάνουμε ζεστό και “φιλόξενο” για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Παρουσίαση: Ρένια Τσιτσιμπίκου
Αρχισυνταξία: Κλειώ Αρβανιτίδου
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Σοφία Καλαντζή
Δημοσιογράφος θεμάτων Αθλητισμού & Ευεξίας: Βίκυ Σπύρου