Εκπομπή 16η: «Τίτος Πατρίκιος – Κώστας Μακεδόνας»

Το ART BEAT με τη Λένα Αρώνη επιστρέφει στις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ!
Η εκπομπή για τον πολιτισμό, που καταγράφει καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτές. Το ART BEAT παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, τη λογοτεχνία, τα εικαστικά, τον κινηματογράφο, την ποίηση, τη μουσική και παρουσιάζει προσωπικότητες που αναδεικνύουν στο ελληνικό κοινό τον ρυθμό της τέχνης σήμερα, αποδεικνύοντας με το πάθος και την αφοσίωσή τους πως – παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής – τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την έμπνευση και την δημιουργικότητα.

Συνάντηση με έναν σημαντικό άνθρωπο των γραμμάτων αυτή την εβδομάδα για το Art Beat. Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος υποδέχτηκε την Λένα Αρώνη στο σπίτι του και μίλησε για το τελευταίο βιβλίο του με τίτλο “Ο Πειρασμός της Νοσταλγίας”, για τις σημειώσεις της καθημερινότητας που αυτό περιλαμβάνει, για μερικά από τα σημαντικά βήματα της καλλιτεχνικής και προσωπικής πορείας του.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ένας αγαπημένος ερμηνευτής. Ο Κώστας Μακεδόνας, μίλησε για τον καινούργιο δίσκο του με τίτλο “Δεν σου ανήκω”, για τη συνεργασία και τη σχέση του με τον Γιώργο Νταλάρα και για τη μουσική και καλλιτεχνική δημιουργία στην εποχή μας.

Παραγωγή:Εσωτερική Παραγωγή
Παρουσιαστής: Λένα Αρώνη