Επεισόδιο: “Άννα Βίσση, Χρήστος Χωμενίδης”
ART BEAT
Έτος παραγωγής: (2015)

Το ART BEAT με τη Λένα Αρώνη επιστρέφει στις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ!
Η εκπομπή για τον πολιτισμό, που καταγράφει καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτές. Το ART BEAT παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, τη λογοτεχνία, τα εικαστικά, τον κινηματογράφο, την ποίηση, τη μουσική και παρουσιάζει προσωπικότητες που αναδεικνύουν στο ελληνικό κοινό τον ρυθμό της τέχνης σήμερα, αποδεικνύοντας με το πάθος και την αφοσίωσή τους πως – παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής – τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την έμπνευση και την δημιουργικότητα.

Το Art Beat υποδέχτηκε αυτή την εβδομάδα την Άννα Βίσση και τον Χρήστο Χωμενίδη. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε στην Λένα Αρώνη για τη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα “Οι Καμπάνες του Edelweiss”, για την τρίτη συνάντησή της επί σκηνής με τους Νίκο Καρβέλα και Γιάννη Κακλέα και για τον τρόπο που επέλεγε τα βήματά της στην καλλιτεχνική της πορεία.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης μίλησε για το τελευταίο του βιβλίο “Νίκη”, για την απόφασή του να καταγράψει, μέσω της ιστορίας της οικογένειάς του, την περιπέτεια της χώρας επί δικτατορίας Μεταξά, γερμανικής κατοχής και εμφυλίου πολέμου.

Παραγωγή:Εσωτερική Παραγωγή
Παρουσιαστής: Λένα Αρώνη