04Μαι2017 – Η Ζωή μου, η Υγεία μου

Κιρσοί και ευρυαγγείες

Οι παθήσεις των φλεβών μπορεί να είναι από απλώς ενοχλητικές στο μάτι έως πολύ σοβαρές για την υγεία μας. Σήμερα θα μιλήσουμε για την φλεβίτιδα όπως την ξέρει ο κόσμος ή αλλιώς για τους κιρσούς και τις ευρυαγγείες, που επιδεινώνονται στις υψηλές θερμοκρασίες. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό, καθώς πολλοί άνθρωποι μπορεί να καταλήξουν σε σοβαρή φλεβική ανεπάρκεια, η οποία μπορεί να απειλήσει ακόμη και τη ζωή τους.

Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Η εκπομπή -που έχει σκοπό να γίνει ο καθημερινός μας «σύμβουλος» σε θέματα υγείας και καλής ζωής- έγκυρα, απλά, σύντομα και ανθρώπινα προσεγγίζει καθημερινά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, αναζητώντας τις λύσεις τους. Πρωταγωνιστής είναι κάθε φορά ένας άνθρωπος, ο οποίος ζει ανάμεσά μας. Μέσα από την ιστορία του και τη γνώση των επιστημόνων, οι τηλεθεατές γίνονται δέκτες όλων των νεότερων πληροφοριών που αφορούν μικρά και μεγάλα ζητήματα υγείας.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η εκπομπή, η οποία έχει σύγχρονη οπτικοποίηση, είναι η έρευνα, η πρόληψη και η αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, η διατροφή, η ψυχολογία, θέματα που αφορούν το παιδί, την ευεξία, τις εναλλακτικές μεθόδους αλλά και ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή μας.

Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Αρχισυνταξία: Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Κάτια Φωτιάδου
Διεύθυνση παραγωγής: Νεκταρία Δρακουλάκη