02Μαϊ2017 – Η Ζωή μου, η Υγεία μου

«Η δίαιτα που πετυχαίνει»

Δεν είναι μόνο οι τροφές, αλλά και οι συνήθειές μας που κάνουν μια δίαιτα επιτυχημένη, ο τρόπος που σκεφτόμαστε αλλά και η πραγματική μας απόφαση να χάσουμε βάρος. Ενημερωθείτε για τις αλήθειες και τους μύθους που αφορούν τις δίαιτες που υπόσχονται πολλά αλλά δεν τα πραγματοποιούν και μάθετε γιατί με τη σταδιακή αλλαγή του τρόπου διατροφή μας μπορούμε να κατακτήσουμε για πάντα το επιθυμητό βάρος.

Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Η εκπομπή -που έχει σκοπό να γίνει ο καθημερινός μας «σύμβουλος» σε θέματα υγείας και καλής ζωής- έγκυρα, απλά, σύντομα και ανθρώπινα προσεγγίζει καθημερινά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, αναζητώντας τις λύσεις τους. Πρωταγωνιστής είναι κάθε φορά ένας άνθρωπος, ο οποίος ζει ανάμεσά μας. Μέσα από την ιστορία του και τη γνώση των επιστημόνων, οι τηλεθεατές γίνονται δέκτες όλων των νεότερων πληροφοριών που αφορούν μικρά και μεγάλα ζητήματα υγείας.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η εκπομπή, η οποία έχει σύγχρονη οπτικοποίηση, είναι η έρευνα, η πρόληψη και η αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, η διατροφή, η ψυχολογία, θέματα που αφορούν το παιδί, την ευεξία, τις εναλλακτικές μεθόδους αλλά και ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή μας.

Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Αρχισυνταξία: Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Κάτια Φωτιάδου
Διεύθυνση παραγωγής: Νεκταρία Δρακουλάκη