21Ιαν2019 – Η Επόμενη Μέρα

Δείτε σήμερα: Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Η «Επόμενη Μέρα» στο ρυθμό της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 το βράδυ στην ΕΡΤ1, στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν οι αλλαγές στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας, τα σενάρια για την κρίσιμη ψηφοφορία στην Ελληνική Βουλή αλλά και οι νέες ισορροπίες και πλειοψηφίες που διαμορφώνονται.

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στην ΕΡΤ1, εκτάκτως στις 10 το βράδυ, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα», είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Σωτηρέλης.

Ακόμη, παρεμβαίνουν ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, ο ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ και πρώην υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, καθώς και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Τρουπής και Γιώργος Καπόπουλος.

Παρουσίαση: Άρης Ραβανός.
Αρχισυνταξία: Βενιζέλος Λεβεντογιάννης.
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κατερίνα Πλατή.
Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.