15Μαρ2020 – Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση

Καλεσμένος ο Φωκάς Ευαγγελινός
Eπεισόδιο 3

Η «Αντίστροφη Μέτρηση» για τον φετινό 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision συνεχίζεται.

Ο Μιχάλης Μαρίνος και αυτή την Κυριακή μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό «Κόσμο της Eurovision», παρουσιάζει όλες τις νέες συμμετοχές των χωρών και ακολουθεί την πορεία της Στεφανίας και της ελληνικής αποστολής προς το Ρότερνταμ.

Αποκλειστικά βίντεο, λαμπερά πρόσωπα, αναμνήσεις, ειδήσεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και μία αποκλειστική συνέντευξη του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου μας ταξιδεύουν με τον καλύτερο τρόπο εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της μουσικής και του λαμπερού θεάματος.

Αυτή την Κυριακή στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο σημαντικός χορευτής και χορογράφος που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της φετινής εμφάνισης της Στεφανίας στην Eurovision αποκαλύπτει μυστικά και συναρπαστικές καλλιτεχνικές ιστορίες.

Ο άνθρωπος που έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία και στον θεσμό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision μιλάει στον Μιχάλη Μαρίνο για όλα όσα έχουν αξία να ακουστούν και να συζητηθούν.

Στην ΕΡΤ1 το ταξίδι έχει αγωνία, λάμψη και αγάπη. Αυτή είναι η Eurovision

Η «Αντίστροφη Μέτρηση» για τον πιο ξεχωριστό, λαμπερό και αναπάντεχο διαγωνισμό τραγουδιού, την Eurovision 2020, ξεκινάει στην ΕΡΤ.
Μία φορά την εβδομάδα ο παρουσιαστής Μιχάλης Μαρίνος μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, της μόδας, των εκπλήξεων και των πιο ανατρεπτικών εμφανίσεων.
Η Eurovision, το μεγάλο μουσικό γεγονός, μετράει αντίστροφα με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.
Θα μας θυμίσει τα παλιά αλλά πάνω από όλα θα αναδείξει τα καινούργια. Η εκπομπή «Eurovision -Αντίστροφη μέτρηση» θα μεταδώσει σε πρώτη προβολή, το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών. Στην εκπομπή παρουσιάζονται η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές- ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην Eurovision.
Ακόμη, στην εκπομπή θα ακούσουμε την γνώμη του κόσμου, θα μιλήσουμε με καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε, από την αρχή, τί κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή την μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης.
Η ΕΡΤ μετράει αντίστροφα για τον πιο εντυπωσιακό μουσικό διαγωνισμό!

Σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου
Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή
Μοντάζ: Πάνος Πολύζος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Dragan Nikolic
Διεύθυνση φωτογραφίας πλατό της ΕΡΤ: Ανδρέας Ζαχαράτος
Oργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής: EYE FILM – Γιάννης Kαραχάλιος – Βικτώρια Βελλοπούλου

Παρουσίαση: Μιχάλης Μαρίνος