08Μαρ2020 – Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση

Καλεσμένη η Μαντώ
Eπεισόδιο 2

Η «Αντίστροφη Μέτρηση» για τον πιο λαμπερό και αναπάντεχο Διαγωνισμό Τραγουδιού συνεχίζεται στην ΕΡΤ.

Η «Eurovision» έχει τη δική της εκπομπή και αυτή την Κυριακή οι εκπλήξεις, οι ειδήσεις, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις και οι πιο ωραίες μουσικές συναντήσεις συνεχίζονται.

Ο Μιχάλης Μαρίνος υποδέχεται την Μαντώ. Μαζί σχολιάζουν όλα τα τελευταία νέα από τον κόσμο της μουσικής Ευρώπης, συζητούν για την συμμετοχή της αγαπημένης τραγουδίστριας στην Eurovision το 2003, και μας προετοιμάζουν για την φετινή ελληνική συμμετοχή της Στεφανίας.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις του manager της νεαρής τραγουδίστριας, και του μουσικού συγκροτήματος των Arcade που συνέθεσε το «Super Girl» με την πολύτιμη συνεργασία του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Γκάλοπ, αναμνήσεις με την Μαριάννα Ευστρατίου, η μόδα της Eurovision, αποκλειστικά πλάνα από την φετινή διοργάνωση αλλά και όλες οι νέες συμμετοχές των χωρών.

Αυτή είναι η Eurovision και η «Αντίστροφη μέτρηση» έχει ξεκινήσει, στην ΕΡΤ με τον Μιχάλη Μαρίνο.

Η «Αντίστροφη Μέτρηση» για τον πιο ξεχωριστό, λαμπερό και αναπάντεχο διαγωνισμό τραγουδιού, την Eurovision 2020, ξεκινάει στην ΕΡΤ.
Μία φορά την εβδομάδα ο παρουσιαστής Μιχάλης Μαρίνος μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, της μόδας, των εκπλήξεων και των πιο ανατρεπτικών εμφανίσεων.
Η Eurovision, το μεγάλο μουσικό γεγονός, μετράει αντίστροφα με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.
Θα μας θυμίσει τα παλιά αλλά πάνω από όλα θα αναδείξει τα καινούργια. Η εκπομπή «Eurovision -Αντίστροφη μέτρηση» θα μεταδώσει σε πρώτη προβολή, το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών. Στην εκπομπή παρουσιάζονται η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές- ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην Eurovision.
Ακόμη, στην εκπομπή θα ακούσουμε την γνώμη του κόσμου, θα μιλήσουμε με καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε, από την αρχή, τί κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή την μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης.
Η ΕΡΤ μετράει αντίστροφα για τον πιο εντυπωσιακό μουσικό διαγωνισμό!

Σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου
Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή
Μοντάζ: Πάνος Πολύζος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Dragan Nikolic
Διεύθυνση φωτογραφίας πλατό της ΕΡΤ: Ανδρέας Ζαχαράτος
Oργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής: EYE FILM – Γιάννης Kαραχάλιος – Βικτώρια Βελλοπούλου

Παρουσίαση: Μιχάλης Μαρίνος