19Ιολ2017 – Αντίζηλες

Επεισόδια 14ο, 15ο & 16ο

Επεισόδιο 14ο. Η Νίνα αλλάζει τα ρούχα της μ’ αυτά της Βέρας και όταν έρχεται η αστυνομία παρουσιάζεται σαν Βέρα. Έτσι, νεκρή θεωρείται η Νίνα, η οποία βρίσκει το ημερολόγιο της Βέρας και αρχίζει να σκαλίζει τη ζωή της αδελφής της. Η Άντα και ο Φράνκο πηγαίνουν στον πατέρα της Μιλτιάδη, δικηγόρο της Βέρας, ο οποίος ομολογεί πως η Βέρα τους πρόδωσε.

Επεισόδιο 15ο. Η ψεύτικη Βέρα συναντιέται με τον Φράνκο, που της ζητάει να τον βοηθήσει, διαφορετικά θα τους κάψει όλους. Οι Ιταλοί μαθαίνουν από τον Στέφανο πού κρύβεται ο Φράνκο. Τους βρίσκουν στο εξοχικό και περιμένουν εντολές από την Ιταλία. Ο Φράνκο και η Άντα ξεφεύγουν και βρίσκουν καταφύγιο στη βίλα της ψεύτικης Βέρας.

Επεισόδιο 16ο (τελευταίο). Ο Απόστολος επισκέπτεται τη βίλα της Βέρας και την εκβιάζει χωρίς να ξέρει πως είναι η Νίνα. Αυτή τον σκοτώνει και προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί σε μια παραλία, αλλά ο αστυνόμος που ασχολείται με την υπόθεση τη συλλαμβάνει. Ο Φράνκο και η Άντα φτάνουν στο ελικόπτερο με το οποίο φεύγει ο Φράνκο. Ο αστυνόμος ανακρίνει τη Βέρα, δηλαδή τη Νίνα, η οποία παίζει το ρόλο της αδελφής της μέχρι τέλους. Ο Πέτρος την επισκέπτεται και προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι. Η ψεύτικη Βέρα είναι έτοιμη να του πει πως είναι η γυναίκα του, η Νίνα.

Κοινωνική δραματική σειρά παραγωγής 1989.

Παίζουν: Έλενα Ναθαναήλ, Νίκος Γαλανός, Γιώργος Λέφας, Γιώργος Μπάρτης, Ηρώ Μουκίου, Αίας Μανθόπουλος, Μαρί Καραβία, Δημήτρης Γούσης, Χρήστος Ζορμπάς, Άννα Μαντζουράνη, Νίκος Βανδώρος
Σκηνοθεσία: Άρης Φωτιάδης
Σενάριο: Βαγγέλης Κατσάνης
Μουσική: Νικόλας Βιβλάκης