Pop Hellas | Επ05: Οι Έλληνες και το φαγητό, 1951-2021

Ποια είναι η σχέση των Ελλήνων με το φαγητό από το 1951 μέχρι σήμερα; Πώς το φαγητό από ανάγκη επιβίωσης κάποτε, έφτασε σήμερα να αποτελεί μια αντίληψη ζωής, αλλά και έναν τρόπο να συνδεθούμε συναισθηματικά; Σε αυτό το επεισόδιο του Pop Hellas, αναλύεται ο τρόπος που τρώνε οι Έλληνες τα τελευταία 70 χρόνια.

Συμμετέχουν:

Γιώργος Χατζηγιαννάκης: Ειδικός Γαστρονομίας & Εστίασης.
Θάλεια Τσιχλάκη: Δημοσιογράφος Γεύσης.
Ντίνα Νικολάου: Chef Μαγειρικής
Άρης Βεζενές: Chef/Owner
Στέλιος Παρλιάρος: Ζαχαροπλάστης
Βασίλης Σταύρου: Πρόεδρος & CEO «ΑΒ Βασιλόπουλος»
Φώτης Βαλλάτος: Δημοσιογράφος
Δημήτρης Τσακούμης: Brand Strategist
Αποστόλης Τρικαλινός: Επιχειρηματίας