Μία πρωτότυπη, τρυφερή και αισιόδοξη εκπομπή με πρωταγωνιστές παιδιά από όλη την Ελλάδα, προβάλλεται καθημερινά εμβόλιμα στο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ.

Όταν μεγαλώσω… θα γίνω γιατρός, χορεύτρια, ηθοποιός, δασκάλα, βοσκός, δικηγόρος, μπασκετμπολίστας…! Σαράντα διαφορετικά παιδιά, ηλικίας από 6 έως 9 ετών, από όλη την Ελλάδα μοιράζονται μαζί μας, τα όνειρά τους για το μέλλον, αναδεικνύοντας την ενστικτώδη ελπίδα, την πηγαία και παρορμητική φαντασία! Περιφρονώντας – άθελά τους – την κοινή λογική του ενήλικου κόσμου, μας αποκαλύπτουν τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν αλλά και τι είναι αυτό που τα παρακινεί και τα γοητεύει και τα κάνει να ονειρεύονται το μακρινό μέλλον. Μέσα σε μικρά βίντεο διάρκειας μέχρι 2’, μας ταξιδεύουν στο δικό τους κόσμο, μας διηγούνται τη ζωή τους και σχολιάζουν τον τόπο τους μέσα από αυθόρμητες απαντήσεις, γεμάτες χιούμορ και παιδική αθωότητα!

Η εκπομπή ταξιδεύει στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, όπου όλα τα παιδιά μεγαλώνουν, ονειρεύονται και κάνουν σχέδια για το τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν… δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα αισιόδοξο ψηφιδωτό για το μέλλον της χώρας.

Σκηνοθεσία: Δώρα Μασκλαβάνου, Γρηγόρης Ρέντης
Concept, έρευνα: Δώρα Μασκλαβάνου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Claudio Βolivar, Γιώργος Καρβέλας
Πρωτότυπη μουσική: Νίκος Κυπουργός