27Ιολ2014 – Μια μέρα

Μία νέα σειρά από τηλεοπτικές συνομιλίες με ξεχωριστούς –και πολύ διαφορετικούς- ανθρώπους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν –ο καθένας με το παράδειγμά του- λαμπρές και αισιόδοξες περιπτώσεις έμπνευσης. Κουβεντιάζει μαζί τους η Μάγια Τσόκλη, πρόσωπο αγαπητό και στενά συνδεμένο με την δημόσια τηλεόραση, γνωστή για τον διαφορετικό και άμεσο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα θέματά της. 
Στη νέα εκπομπή που θα ολοκληρωθεί σε 11 επεισόδια, η Μάγια περνά μια ολόκληρη μέρα κοντά στα επιλεγμένα πρόσωπα, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να αποκτήσουν μια πιο «εκ των έσω», φιλική εικόνα της καθημερινότητας, των συνηθειών, του περιβάλλοντος τους. Τα παραπάνω, παρουσιασμένα φυσικά με τον δέοντα σεβασμό, καθρεφτίζουν τον χαρακτήρα και τη φιλοσοφία ζωής των ανθρώπων αυτών.

Δείτε σήμερα“Στο Αττικό Πάρκο με τον Jean-Jacques Lesueur”

  Ένας τολμηρός πολίτης του κόσμου γαλλικής καταγωγής, αγάπησε την Ελλάδα και την έκανε πατρίδα του. Η Μάγια Τσόκλη συναντά τον Jean Jacques Lesueur στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και μαζί, διατρέχουν τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής του: τα ταξίδια, την επιτυχημένη εκδοτική του διαδρομή, τις ατυχίες και τα νέα ξεκινήματα που τον οδήγησαν να αφοσιωθεί στην παιδική του αδυναμία, την άγρια ζωή. Κείμενα: Μάγια Τσόκλη 
Σκηνοθεσία: Χρόνης Πεχλιβανίδης. 
Εταιρία Παραγωγής: Onos Productions.
Παρουσιαστής: Μάγια Τσόκλη