27Ιαν2020 – On the Road – «Αττάρτ» και «Πίστα Δοκιμής Οχημάτων και Αγώνων»

«Αττάρτ» και «Πίστα Δοκιμής Οχημάτων και Αγώνων»

Στην Κερατέα Αττικής λειτουργεί, εδώ και λίγα χρόνια, μια πρότυπη πίστα για οχήματα 4Χ4. Ιδρυτής της είναι ο Στέφανος Αττάρτ, ένας από τους κορυφαίους εκτός δρόμου οδηγούς της Ευρώπης. Σε αυτή την περιοχή ελπίζει να μπορέσει να εκπαιδεύσει τα νέα ταλέντα και να βοηθήσει υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν το κατάλληλο όχημα.
Εν τω μεταξύ, και σε αυτό το επεισόδιο, θα δεχθούμε μαθήματα από τον Ερυθρό Σταυρό. Αυτή τη φορά θα μας διδάξει τι μπορούμε να κάνουμε σε περίπτωση που βρεθούμε μπροστά σε λιποθυμικό επεισόδιο.

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένας διαγωνισμός ομορφιάς 4Χ4, ένας αγώνας 4Χ4 γυναικών και ένα αυτοσχέδιο όχημα; Όλα αυτά συμβαίνουν στο νομό Αττικής, περίπου 45 λεπτά μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Και επειδή η πολυκοσμία, οι διαγωνισμοί ομορφιάς και οι… πολλές γυναίκες σε ένα χώρο μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα, ο Ερυθρός Σταυρός θα μας προσφέρει και πάλι χρήσιμες συμβουλές και μαθήματα πρώτων βοηθειών.

Ταξιδιωτική εκπομπή με επίκεντρο το αυτοκίνητο. Απευθύνεται όχι μόνο στους φίλους του αυτοκινήτου και τους λάτρεις του ταξιδιού, αλλά και σε οποιονδήποτε απολαμβάνει δράση, γέλιο και ανατροπές.

Τα επεισόδια εκτυλίσσονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή συνταγή παρουσίασης μιας θεματικής εκπομπής, στοχευμένης αποκλειστικά στο μοντέλο του αυτοκινήτου και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, η εκπομπή ασχολείται με τον οδηγό. Ανακαλύπτουμε τις ανάγκες του, τον τρόπο με τον οποίο καλείται να ξεπεράσει φυσικά εμπόδια και τις ειδικές γνώσεις που οφείλει να επιδεικνύει σε ένα άγνωστο περιβάλλον.

Σκηνοθεσία: Νίκος Μιστριώτης
Aρχισυνταξία: Αλέξης Καπλάνης
Οργάνωση-διεύθυνση παραγωγής: Γιάννης Κοψιάς
Μοντάζ-επιμέλεια μουσικής: Δημήτρης Μάρης
Μοντάζ-γραφικά: Νίκος Παπαδόπουλος
Μοντάζ-μιξάζ: Κώστας Μακρινός
Βοηθός σκηνοθέτη: Στέλα Αλισάνογλου
Σήμα αρχής-τέλους: Μάνος Κοκολάκης
Οπερατέρ: Ανδρέας Πετρόπουλος
Ηχολήπτης: Αλέξανδρος Σακελλαρίου
Σύμβουλος 4Χ4: Κώστας Λιάπης
Εκτέλεση παραγωγής: XYZ PRODUCTIONS

Παρουσίαση: Αλέξης Καπλάνης