23Ιαν2020 – On the Road – «Κρήτη, μουλάρι Vs 4X4 και γκολφ» – A

«Κρήτη, μουλάρι Vs 4X4 και γκολφ»

Η εκπομπή ταξιδεύει στην Κρήτη, στα νότια του νομού Ηρακλείου και στα Αστερούσια Όρη. Ένας κτηνοτρόφος θα μας μιλήσει για την τέχνη του βοσκού και θα μας προκαλέσει σε μια ασυνήθιστη κόντρα: 4Χ4-μουλάρι. Στη συνέχεια, η εκπομπή «πιάνει στα χέρια της» μπαστούνια του γκολφ και μαθαίνει από τους υπεύθυνους του γκολφ Χερσονήσου τα μυστικά του αθλήματος, καθώς και τα περιβαλλοντικά οφέλη από μια τέτοια εγκατάσταση.

Ταξιδιωτική εκπομπή με επίκεντρο το αυτοκίνητο. Απευθύνεται όχι μόνο στους φίλους του αυτοκινήτου και τους λάτρεις του ταξιδιού, αλλά και σε οποιονδήποτε απολαμβάνει δράση, γέλιο και ανατροπές.

Τα επεισόδια εκτυλίσσονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή συνταγή παρουσίασης μιας θεματικής εκπομπής, στοχευμένης αποκλειστικά στο μοντέλο του αυτοκινήτου και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, η εκπομπή ασχολείται με τον οδηγό. Ανακαλύπτουμε τις ανάγκες του, τον τρόπο με τον οποίο καλείται να ξεπεράσει φυσικά εμπόδια και τις ειδικές γνώσεις που οφείλει να επιδεικνύει σε ένα άγνωστο περιβάλλον.

Σκηνοθεσία: Νίκος Μιστριώτης
Aρχισυνταξία: Αλέξης Καπλάνης
Οργάνωση-διεύθυνση παραγωγής: Γιάννης Κοψιάς
Μοντάζ-επιμέλεια μουσικής: Δημήτρης Μάρης
Μοντάζ-γραφικά: Νίκος Παπαδόπουλος
Μοντάζ-μιξάζ: Κώστας Μακρινός
Βοηθός σκηνοθέτη: Στέλα Αλισάνογλου
Σήμα αρχής-τέλους: Μάνος Κοκολάκης
Οπερατέρ: Ανδρέας Πετρόπουλος
Ηχολήπτης: Αλέξανδρος Σακελλαρίου
Σύμβουλος 4Χ4: Κώστας Λιάπης
Εκτέλεση παραγωγής: XYZ PRODUCTIONS

Παρουσίαση: Αλέξης Καπλάνης