Ζήτω το ελληνικό τραγούδι | Επεισόδιο 3

Θέμα της συγκεκριμένης εκπομπής τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος σχολιάζει το μοναδικό αυτό ελληνικό φαινόμενο διασκέδασης παράλληλα με μια σύντομη αναδρομή σε προηγούμενες δεκαετίες. Στο πλαίσιο αυτό, προβάλλονται στιγμιότυπα με γνωστούς ερμηνευτές του λαϊκού τραγουδιού από τα χρόνια του ’50 και του ’60.\
Γίνεται αναφορά στις κατηγορίες των νυχτερινών μαγαζιών και προβάλλονται πλάνα από τα πλέον δημοφιλή νυχτερινά κέντρα εκείνης της εποχής, αντιπροσωπευτικά κάθε μουσικού είδους όπως, λαϊκού, ροκ, ρεμπέτικου και δημοτικού τραγουδιού. Τις εικόνες από την νυχτερινή διασκέδαση της εποχής διανθίζουν δηλώσεις του απλού κόσμου αλλά και μεγάλων ονομάτων του ελληνικού τραγουδιού όπως, της Βίκυς Μοσχολιού, του Απόστολου Καλδάρα και του Σταύρου Κουγιουμτζή.
Παρουσιάζεται η αλληλογραφία των τηλεθεατών σχετικά με τις προτιμήσεις τους για τα δημοφιλέστερα τραγούδια.
Ακόμη, οι συνεργάτες της εκπομπής ενημερώνουν για την κυκλοφορία των δίσκων τον μήνα Οκτώβριο και ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της ραδιοστατιστικής, όπου εμφανίζονται οι τίτλοι των τραγουδιών και οι ερμηνευτές που ακούστηκαν περισσότερο από το ραδιόφωνο.
Προβάλλονται τραγούδια της Μαριάννας Χατζοπούλου, του Πάνου Τσαπάρα, του Γιώργου Πιλάλα και της Σαββίνας Γιαννάτου. Η εκπομπή κλείνει με τους καλεσμένους Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Βιτάλη και Τάκη Σούκα οι οποίοι ερμηνεύουν με τον Δ. Σαββόπουλο γνωστές επιτυχίες.

Παρουσίαση: Διονύσης Σαββόπουλος
Συνεργάτες: Γιώργος Κοντογιάννης, Σωτήρης Κακίσης, Ατζελίνα Καλόγεροπούλου
Κείμενα: Διονύσης Σαββόπουλος, Σταμάτης Φασουλής
Επιμέλεια σκηνοθεσίας: Γιώργος Πανουσόπουλος, Κώστας Μαζάνης
Έτος παραγωγής: 1986