Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου παρουσιάζει μεγάλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού.

Η κάμερα της εκπομπής στρέφεται στις μεγάλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού και μας γνωρίζει τους λαμπερούς πρωταγωνιστές των σταδίων και των γηπέδων.
Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού μιλούν στο Δημήτρη Χατζηγεωργίου για τα όνειρά τους, τη σταδιοδρομία τους, τη φύση του επαγγέλματός τους. Παράλληλα, άνθρωποι από το οικογενειακό τους περιβάλλον και τον αθλητικό χώρο, άνθρωποι που τους έζησαν στη διαδρομή τους προς την κορυφή, μιλούν γι΄ αυτούς και για τα όσα μοιράστηκαν μαζί τους.

Δείτε σήμερα«EURO 2004 – Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ» Α΄ ΜΕΡΟΣ

Οι «Σπορ ιστορίες» παρουσιάζουν ένα ντοκιμαντέρ για τον θρίαμβο του EURO 2004 – εμπλουτισμένο με νέο υλικό, με νέο μοντάζ και με μεγαλύτερη διάρκεια – με αφορμή τη νέα θριαμβευτική πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο EURO 2012 και την κλήρωση των τελικών.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μιλούν και οι 23 πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας του 2004 Ότο Ρεχάγκελ. Οι πρωταγωνιστές του ανεπανάληπτου θριάμβου αφηγούνται στον Δημήτρη Χατζηγεωργίου την πορεία της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ευρώπης από την αφάνεια στην κορυφή.

Οι Ζαγοράκης, Νικοπολίδης, Δέλλας, Νικολαϊδης, Τσιάρτας, Χαριστέας, Βρύζας, Μπασινάς, Καψής, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Φύσσας, Παπαδόπουλος, Βενετίδης, Χαλκιάς, Γεωργιάδης, Λάκης, Γκούμας, Κατεργιαννάκης, Καφές, Νταμπίζας, καθώς και οι Ρεχάγκελ, Τοπαλίδης, Γκαγκάτσης και άλλοι σημαντικοί συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας, θυμούνται, αποκαλύπτουν και περιγράφουν γνωστές και άγνωστες στιγμές του θριάμβου του 2004.